štvrtok 29. augusta 2013

How to clean out your closet

Budem pokračovať v predchádzajúcom článku Some tips how to buy clothes. Tentoraz sa zameriam na dôležitú otázku vytriedenia šatníku pred samotným nakupovaním. Poviem vám, že to chce naozaj pevné nervy, hlavne ak máte plnú skriňu oblečenia, a hlavne silnú vôľu dobojovať to do konca. :D Buďte silné ženy a neľútostne sa vrhnite na nepriateľa :D

Toto je bojová taktika, ktorá pozostáva zo štyroch strategických hromád.

Clean your wardrobe isn't very simple and sometimes stressful. But if you make four piles of clothes, you can do it faster and less painfully. Be strong and patient.

1. hromada (clothes that I want)
je venovaná oblečeniu, ktoré si budete chcieť nechať. Je to oblečenie, ktoré nosíte, sedí vám (žiadne také, že ja do neho ešte schudnem) a vyzeráte v ňom perfektne.

2. hromada (old and torn clothes)
je venovaná starým veciam (rozumej viac ako rok ste ich nemali na sebe), roztrhaným, ktoré sa už neoplatí zašiť.

3. hromada (make exchanger party with your friends)
je venovaná veciam, ktoré sú zachovalé alebo nenosené a myslíte si, že by sa hodili vašim kamarátkam, alebo by o ne mohli mať záujem. Povedzte im o svojom čistení a navrhnite vymieňaciu párty. Nikdy neviete na čo u nich narazíte a pritom utužíte vzťahy.

4. hromada (give them to charity)
je venovaná oblečeniu, ktoré je čisté a nositeľné a nikto vo vašom okolí o ňom neprejavil záujem. Túto hromádku môžete venovať na charitu. Vo vašom okolí sa určite nachádza kontajner na oblečenie.

Po tomto boji, ktorý bude možno trvať aj niekoľko dní, si môžete konečne vydýchnuť. Je to naozaj perfektný pocit zbaviť sa nepotrebných vecí a odľahčiť priestor. Verte mi :D
Po tomto zákroku však príde na radu ďalšia otázka: Ako si doplním šatník? Toto však bude tá zábavnejšia časť :D.

Nech vás sila sprevádza
ak by ste mali pocit, že to nezvládnete sami, napíšte mi :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára