pondelok 9. septembra 2013

2.How to dress: Big breasts

V predchádzajúcom príspevku ste sa dozvedeli How to dress: Under 160 cm a dnes si povieme ako opticky minimalizovať väčšie poprsie, ktoré je potrebné sem tam skryť. Viem, že mnohé ženy by dali neviem čo za väčší dekolt, no niekedy to nie je až taká veľká výhra.

Čo sa stáva hlavným cieľom v tomto prípade?
Dôležité je vytvoriť rovnováhu medzi hornou a dolnou časťou tela. Preto sa zameriame na spodnú časť tela a hornú opticky predĺžime.

Ako to dosiahneme?
Šaty: Zavinovacie alebo púzdrové šaty s lodičkovým výstrihom. Vrchný diel tmavý alebo jednofarebný, spodný môže byť výraznejší.  
Top: lodičkový výstrih, zavinovacie topy, výstrihy do V, ktoré nie sú príliš obtiahnuté. Vyhýbajte sa výrazným potlačiam, naberaným rukávom alebo voľným strihom, ktoré opticky pridávajú kilá.
Sako: vypasované alebo mierne vypasované sako s jednoradovým zapínaním. Klopy jednoduché a okolo krku voľnejšie.
Sukňa: výrazné vzory a farby prenesú pozornosť na spodnú časť tela. Vhodné sú úzke, vypasované a púzdrové sukne, ktorých spodný lem končí v oblasti kolien.
Nohavice: hľadajte so zníženým pásom (na boky), ktoré predĺžia telo a dole sú mierne rozšírené.

Nebojte sa hľadať inšpiráciu všade okolo seba: hľadajte na internete, v časopisoch alebo vo filmoch. A tu je opäť niekoľko príkladov zo sveta hviezd, ktoré však radšej prsia ukážu ako skryjú :D: 
Christina Hendricks  
Scarlette Johanson
Jenifer Love Hewitt
Tyra Banks
Halle Berry
Brooklyn Decker
Zdroj: socialitelife.com, fanpop.com

Tieto tipy nezabudnite spojiť s typom oblečenia, ktoré sa hodí ku vašej výške napr. How to dress: Under 160 cm. Pozor však, ak máme plné tvary (postava tvaru jablka) alebo plné krivky (boky, prsia a úzky pás). O týchto tvaroch zase niekedy nabudúce.

In previous posts added you learn How to dress: Under 160 cm and today we will show how visually minimize a larger breasts, which must be sometimes hidden, that we are not vulgar.

What becomes the main objective in this case?
It is important to strike a balance between the upper and lower body. Therefore, we will focus on the lower part body and upper part body optically lengthen.


 How do we do this?
Dress: wrap or sleeve-dress with boat neckline. Tops dark or one color, bottom part may be more pronounced.
Top: boat neckline, wrap tops, V-neck, not too
fitted. Avoid distinctive print, markedly sleeves or loose-fitting cut that visually add pounds
Jacket: fitted or slightly fitted waist jacket with single-closing. Lapel simple and neck relaxed.
Skirt: distinctive patterns and colors put the spotlight on the lower body. Suitable are narrow, fitted waist and sleeve-skirt whose hem ends at the knees.
Pants: Look for the reduced waist (the hips) which extend down the body and slightly extended.


Inspiration can be found anywhere, as well as in the world of stars. But sometimes it is not so easy, because the stars love to show their breasts :D.

These tips connect with the type of clothing that is perfect for your height for exemple How to dress: Under 160 cm. Beware, however, if we are full of shapes (apple-shaped figure) or full curves (hips, breasts and narrow waist). To be continued :) 

1 komentár:

  1. Following u too, thanks dear!


    Fashion Blog: http://lowbudget-lowcost.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť