nedeľa 9. marca 2014

What I like to spring/summer 2014 jewelry trends

Moja vášeň pre šperky ma ešte stále neopustila a preto sa chcem s vami podeliť o moje dojmy z trendov pre túto sezónu jar/leto.

 Kolekcie sa nesú v hravých tónoch prirodzených farieb ako je korálová (Alberta Ferretti), modrá farba oceánu alebo čierna, ale nezabúda sa ani na neónové/toxické farby, ktoré boli "in" už minulý rok (Dsquared2, Manish Arora, Christian Dior, Anna Sui, Giorgio Armani, Oscar De La Renta), no tentoraz so sebou nesú aj isté "tribal" posolstvo.

 Manish Arora 
 Oscar de la Renta

 Alberta Ferretti

Dior 
Mnohí návrhári sa aj túto sezónu pohrávajú s klasickými drahými kovmi, ktoré vystavujú na obdiv samostatne v nadrozmerných veľkostiach alebo v spojení s obrovskými perlami, či drahokamami.

 
Chanel
Vandervorst
Giambattista Valli
Balmain

Náramky sa nosia na oboch rukách alebo vo viacerých kusoch po dĺžke celej ruky (Elie Saab, Alexander McQueen, Chloé)

 Elie Saab

Zaujímavým trendom sú prívesky v podobe mytologických zvierat zverokruhu (Valentino), vtáčikov (Roberto Cavalli), motýľov, včiel (Valentino , Roberto Cavalli , Anna Sui, Stella Jean), starožitných gréckych mincí (Dolce & Gabbana), ale nájdeme aj rôzne tropické vplyvy (Dsquared2), hviezdy (Lanvin) alebo netradičné využitie srsti (Fendi).
 
 
Roberto Cavalli
 Dsquared2

 Fendi
Trendy v nosení náušníc opäť získali nový level vo využití celej plochy ucha ako to urobil Riccardo Tisci (Givenchy) alebo indický návrhár Manish Arora.


Manisch Arora
Givenchy

Trend viacerých drobných prstienkov naďalej zostáva (Ralph Rucci, Roberto Cavalli ,Versace), no môže sa kombinovať aj s robustnými prsteňmi s malachytmi a ruženínmi (Nina Ricci) alebo perlami (Chanel).

Ralph Rucci
zdroj obrázkov: pinterest

A čo sa páči Vám?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára