streda 27. augusta 2014

Vintage boutique Supra BOHEMA

Nedávno som objavila naozaj krásny a tajomný vintage boutique Supra BOHEMA. Nachádza sa na obľúbenej promenádnej ulici (Laurinská), no len málokto si tento klenot všimne. Aj mne chvíľku trvalo, kým som ho našla, no hneď som si ho zamilovala a musela sa s vami o tento objav podeliť :D


To, že sa za veľkou bránou skrývajú poklady, ktoré by v šatníku chcela mať každá žena, zistíte len z nenápadného, ale veľmi výrečného výkladu.


Ak chcete boutique navštíviť, musíte zazvoniť a chvíľku počkať. Príde Vám otvoriť exotický mladý muž, ktorý Vás cez rozprávkovú záhradu privedie do čarovného vintage kráľovstva.


A tam sa neviete vynadívať, lebo toľko krásnych vecičiek ste v našich končinách ešte nevideli. Vintage francúzske kabátiky, klobúky, doplnky, vyšívané japonské kimoná, cudzokrajné modré sklo, honosné handmade šperky, jednoducho elegantné módne doplnky, kam len oko dovidí.







Toto je naozaj len zlomok toho, čo tam nájdete. Musíte sa tam trošku pohrabať a nájsť tú správnu vec, ktorá tam na vás čaká :D
Ak by vám nesedela, nebojte sa, aj na to tu sú pripravený a vybraný kúsok vám na mieru prispôsobia, alebo priamo na zakázku ušijú nový.


A to nie je všetko, okrem krásneho vintage oblečenia, tu príjemná mladá majiteľka Barbara vytvára zaujímavú umeleckú komunitu. Pravidelne sa tu konajú rôzne umelecké workshopy, koncerty klasickej, jazzovej a opernej hudby, rozhovory s kreatívnymi osobnosťami a sídli tu príjemný profesionálny fotograf.


Veľmi sa mi páči tento inšpiratívny priestor a som veľmi zvedavá na jeho ďalšie napredovanie.

Nehanbite sa zazvoniť :D

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára